El Llagostera torna demà als entrenaments i ho farà amb la plantilla pràcticament definida per encarar la seva tercera temporada consecutiva a la Segona Divisió B. El club blaugrana ha aprofitat aquestes últimes setmanes per construir un equip que competeixi amb garanties en una categoria que, un any més, tornarà a ser d'allò més renyida. L'equip que dirigeix Lluís Carrillo compta ara mateix amb 19 futbolistes, a banda dels 6 jugadors que realitzaran la pretemporada i dels 3 fitxatges que, segons el director esportiu Oriol Alsina, encara els manca realitzar als blaugrana. Com a molt, tant el mateix Alsina com Carrillo volen un vestidor amb 22 peces i tenen molt clar que, ara per ara, els toca "filar molt prim" i "encertar" en el trident d'incorporacions que els manquen.

"Ara ens toca fer tres fitxatges i no podem fallar. Busquem jugadors contrastats, el més econòmics possibles i que equilibrin l'equip que ja tenim", deia Alsina en una entrevista que publicava ahir el portal web del club. Tres cares noves que s'uniran a les de Cunill (Pobla de Mafumet), Cano (Palamós), Marc Garcia (Vic) i Isaac (Vilafranca), els fitxatges que fins ara ha realitzat el Llagostera aquest d'estiu. Poques novetats per a una plantilla que manté el bloc de ?l'any anterior, quelcom "positiu" per a Alsina. "Comencem amb 16 jugadors de la passada campanya; ells ens coneixen i sabem què n'esperem. I nosaltres també els coneixem i sabem de què són capaços. Estem molt contents de la seva feina i estem convençuts que alguns d'ells milloraran fins i tot el rendiment", valorava el director esporiu.

Futbolistes a prova

Lluís Carrillo encetarà demà els entrenaments amb 18 jugadors confirmats (Dani Planagumà s'està recuperant d'una operació) per al primer equip, així com també amb sis futbolistes que estan a prova i que intentaran guanyar-se una oportunitat per vestir els colors del Llagostera aquesta temporada. Es tracta de Ritxi ?Mercader (Palamós), Nuha (Lloret) i Adriano García (Independiente de Mallorca), així com també aquells que provenen del draft que el club ha celebrat aquests últims dies: els migcampistes Pol Mitjà (Bisbalenc) i Anas Morabet (Damm), així com l'atacant José Flores (Caldes de Malavella).

D'altra banda, ahir es va conèixer que Nico Rubio, davanter que ha marcat 3 gols aquesta última temporada a les files del Llagostera, jugarà al Constància d'Inca.