Aquest matí la pilota tornarà a rodar al Municipal de Llagostera en el primer entrenament de la pretemporada 2013-14 del conjunt gironí. L'equip que entrena Lluís Carrillo torna avui a la feina per preparar la seva tercera temporada consecutiva a Segona Divisió B. Ahir la plantilla va sotmetre's a les revisions mèdiques de rigor prèvies al tret de sortida dels entrenaments en un matí de retrobaments entre els components de la plantilla un cop acabades les vacances. A les proves mèdiques fetes a diferents dependències del Municipal gironí només hi van faltar Eloy Gila -que s'incorpora avui- i Tito Ortiz i Marc Sellarès -que ho faran a partir de dilluns-. Tampoc hi va ser l'olotí Dani Planagumà que es continua recuperant de l'intervenció quirúrgica a què va ser sotmès al genoll a mitjan la temporada passada.

Les grans novetats a la plantilla per aquesta temporada són les altes de Toni Cunill (Pobla Mafumet), Isaac Maldonado (Vilafranca), Marc Garcia (Vic) a més a més de David Cano que torna després de la seva cessió al Palamós. El director tècnic del club, Oriol Alsina, no dóna per tancada la plantilla i continua cercant tres jugadors "contrastats" per reforçar-la. A més a més, Nuha (Lloret), Ritxi Mercader (Palamós) i Adriano (San Francisco) estaran a prova juntament amb Pol Mitjà (Bisbalenc), Morabet (Damm), Flores (Caldes Malavella, sorgits del draft.

Pel que fa a la temporada passada són baixa el porter Wilfred, Joaqui, Artabe (Prat), Àlex Moreno (Mallorca) i Nico Rubio (Constància).