Alberto Manga jugarà aquesta temporada al Llagostera. El mateixa dia que la primera plantilla blaugrana encetava els entrenaments de pretemporada, el club anunciava la incorporació del veterà migcampista procedent de l'Hospitalet. El català, un futbolista que en les tres últimes campanyes consecutives ha disputat el play-off d'ascens per pujar a Segona A, es converteix així en una de les tres incorporacions que fa uns dies reclamava el director esportiu Oriol Alsina, qui ahir definia el propi Manga com una peça que pot aportar "molta experiència" a l'equip gironí.

El vallesà, futbolista que durant dues temporades va defensar els colors del Girona a la Segona Divisió A, s'ha convertit en una de les incorporacions de més renom d'aquest estiu per part del Llagostera. Manga, un jugador "amb molta experiència" segons Alsina, arriba procedent de l'Hospitalet, equip amb el qual va quedar-se a les portes de donar el salt a la categoria d'argent. "Té molta qualitat i una esquerra important. És un fitxatge a tenir en compte que ens ajudarà, que també alliberarà Pito de jugar al doble pivot i que, sobretot, ens ha sortit molt econòmic", continuava.

L'arribada de Manga va produir-se el mateix dia que el Llagostera va engegar els entrenaments. Si divendres va ser el torn per a les pertinents revisions mèdiques, ahir a primera hora del matí, els jugadors van vestir-se de curt i van trepitjar per primer cop després de les vacances la gespa del Municipal. En una sessió amb molt volum de treball, el tècnic Lluis Carrillo i Oriol Alsina van treballar amb la majoria dels futbolistes de la plantilla, com també amb Adrià Muñoz, porter del juvenil del Girona. "Es nota que els falta ritme, però han fet els deures durant les vacances. Els he vist bé i tornem amb molta il·lusió i ganes de fer un bon any", va comentar Alsina.