El director esportiu del Bayern Munic, Matthias Sammer, ha negat avui que el migcampista del Barcelona Thiago Alcantara hagi signat ja pel club bavarès, i ha apuntat que és aviat per avaluar la seva relació amb el tècnic Pep Guardiola.

"Per què no anàvem a pronunciar-nos ara mateix si ja hi hagués alguna cosa signada? Naturalment, aquest no és el cas", ha respost Sammer al dominical "Bild am Sonntag", a la pregunta de si el blaugrana ja ha subscrit el seu contracte, com s'ha arribat a afirmar.

El director esportiu de Bayern ha insistit també que no es comenten operacions de traspàs en marxa, pel que no té sentit "taladrar i taladrar" a la recerca d'una resposta.

Sammer ha respost així als insistents rumors sobre un imminent fitxatge de Thiago, deslligats després que el propi Guardiola digués que vol tenir en el Bayern el jugador del seu antic club, per considerar que s'ajusta perfectament al seu esquema de joc flexible.

El citat dominical reflecteix també declaracions de Thiago des d'Espanya, afirmant que vol anar al Bayern.

El migcampista ha de presentar-se demà a l'inici dels entrenaments del Barcelona, recorda "Bild am Sonntag", cosa que ha disparat encara més les expectatives d'una ràpida decisió.

Sammer eludeix fer comentaris sobre l'estil de Guardiola o si se sent a l'ombra del nou tècnic del seu club, vist l'immens impacte mediàtic amb què se segueixen a Alemanya cadascun dels passos o declaracions de l'ex del Barcelona.

"És molt aviat encara... Em mantinc prudent i cautelós. Però m'impressiona com es presenta Pep, com argumenta. Aquesta obsessió, aquesta bogeria pel futbol", ha explicat.