L'Olot va començar a posar ahir fil a l'agulla a la nova temporada a Segona Divisió B, la primera de la història del club en aquesta categoria. Sota les ordres d'Edu Vílchez, l'activitat va tornar al Municipal a les set de la tarda, on part de la plantilla va exercitar-se després del període vacacional. Van fer-ho les noves incorporacions fetes fins a dia d'avui (Albert Canal, Gerard Valentín, Jorge Rojas, Xavi Muñoz, Xavi Ferrón, David López més Aleix Prunés), juntament amb els juvenils que podrien formar part aquest any del primer equip (Eric Vilanova, Alejandro Gaitán i Pau Obrador), i tres altres futbolistes que estan en període de prova (Gerard Serra i Àlex Pagès, que ja han exhaurit la seva etapa a les categories inferiors de l'Olot, i Sergi Ramírez, del Bisbalenc).

Els que no començaran a suar la samarreta fins dilluns vinent són els herois de l'ascens. Del bloc de la temporada passada en segueixen nou. Cos tècnic i directiva va decidir allargar-los les vacances una setmana més per la gran fatiga acumulada al llarg d'una temporada extraordinàriament llarga i exigent, que malgrat tot va acabar amb final feliç.

A banda d'aquests nou jugadors, Vílchez espera tenir sota la seva disposició tres futbolistes més abans de tancar definitivament la plantilla. La secretaria tècnica té la intenció d'incorporar un davanter centre, un migcampista i un jugador de banda. L'objectiu és tenir-los per encarar el primer partit de pretemporada a La Jonquera (28 de juliol). El primer amistós a casa serà amb el Barça B, (3 d'agost a les 19 hores). Un dels grans atractius de la pretemporada serà el Torneig de l'Estany, que l'Olot ja va endur-se l'estiu del 2011. En l'edició d'enguany s'enfrontarà al Banyoles. El dia 15 d'agost els garrotxins visitaran l'Europa. L'inici de lliga i el calendari de Segona B continua pendent de ser fixat per la Federació.

Vílchez torna a Palamós

Un dels amistosos que aixecaran més interès d'aquesta pretemporada serà el Palamós-Olot, que significarà el retorn d'Edu Vílchez al Nou Estadi, ara al capdavant del conjunt garrotxí. El retorn de l'exentrenador del degà es produirà el dimarts 30 de juliol a les 20 h.