El davanter del Barcelona Lieonel Messi s'ha mostrat convençut que el nou fitxatge del conjunt blaugrana, el brasiler Neymar da Silva, encaixarà en una vestidor ple "de bona gent" i no li augura problemes per entendre's amb ell dins del terreny de joc.

"Esperem que dins del camp funcioni. És un grandíssim jugador, molt desequilibrant en l'un contra un i en això marcarà la diferència. Arriba a un equip ple de figures, a un vestidor de bona gent, i crec que no tindrà problemes per adaptar-shi", ha manifestat.

Messi, qui ha comparegut avui en roda de premsa després del segon entrenament de la temporada, ha preferit no aprofundir en els seus problemes amb el fisc espanyol: "Jo no entenc res d'això, per això tinc els meus assessors, que manegen aquestes coses i hi confiem".

Sobre la relació Tito-Guardiola: «només ells saben què va passar»

Tampoc ha volgut entrar en la deteriorada relació dels seus dos últims tècnics, Pep Guardiola i Tito Vilanova. "Els dos ja han dit el que volien dir i només ells saben què va passar", ha apuntat sobre això.

En canvi, sí que ha valorat l'adéu de dos dels seus companys. De Thiago Alcántara ha dit que la decisió d'anar-se'n al Bayern de Munic "és personal, perquè volia jugar més", i de David Villa, que serà un bon substitut del colombià Radamel Falcao: "El 'Guaje' és un jugador amb molt gol i els seguirà tenint a l'Atlètic".

Oblidada ja la lesió muscular que li va impedir rendir al seu millor nivell en la recta final de la temporada passada -"va ser una cosa petitona però es va anar complicant tal com es van donar les coses", ha assenyalat"- ara Messi ha tornat recuperat i amb "moltes ganes" d'assumir nous reptes.

A l'astre argentí no se li oblida el 7-0 que el Barça va encaixar en les semifinals de la Lliga de Campions "A tots ens va fer mal com ens va eliminar el Bayern. La diferència de gols va ser excessiva i això ens motiva fins i tot més per a aquesta temporada", ha advertit.

Per això, s'ha posat entre cella i cella que el seu equip recuperi l'hegemonia del futbol mundial. Com a principals rivals, ha assenyalat el conjunt bavarès que ara dirigeix Pep Guardiola i, evidentment, el Reial Madrid.

"El Bayern és un equipàs. Va guanyar la 'Champions' amb molta diferència i amb l'arribada de Guardiola serà més fort encara. El Madrid és molt fort pel que significa i pels grans jugadors que té. Serà una temporada molt difícil", ha avançat.