En un acte un xic descafeïnat i que no va tenir res a veure amb el de la temporada passada a les escales de la Catedral, el Girona va presentar ahir les noves equipacions per aquesta temporada. El club canvia de marca i deixa Luanvi, només havia signat per un curs, per passar a vestir Kedeke, una casa de Màlaga. El president Joaquim Boadas explicava durant l'acte de presentació a l'estadi de Montilivi, amb una cinquantena d'aficionats presents inclosos els nens participants del campus del club, que Kedeke és "una marca no gaire coneguda" però que "s'ajusta a les qualitats que buscava el club". És a dir, Kedeke ofereix al Girona equipacions a un preu molt assumible. De fet, fent un cop d'ull al seu lloc web es pot observar que les samarretes que lluirà el Girona aquesta temporada costen 12 euros i la d'entrenament, 7.

El Girona mantindrà els pantalons vermells per tercera campanya seguida en la primera equipació. Pel que fa a la segona, desapareix la senyera que tan bona acceptació va tenir l'any passat entre l'afició i és ?substituïda per una equipació tota blava amb tons blancs. La tercera, que ahir encara no havia arribat, serà de color verd fosc.

Pel que fa a la publicitat, el Girona lluirà Tamesol a la part frontal de la samarreta. L'empresa d'energies renovables a més a més, es compromet a instal·lar tanques publicitàries lluminoses de tecnologia led a tot el camp que estaran a punt per a la segona jornada de Lliga. Boadas va explicar que el contracte fins al juny de 2014 que hi havia amb RDI, l'antic patrocinador, ha quedat extingit de manera anticipada.