Molts aficionats del Girona van posar-se les mans al cap a començaments de mes quan van assabentar-se que el Saragossa pretenia Chus Herrero i que Migue tenia una oferta de l'Alabès. Després dels adéus d'homes clau com Jose, Benja, Tébar o Acuña, la continuïtat de la parella de centrals titulars no estava assegurada. El cas Chus Herrero segueix ben calent sobre la taulla del despatx del secretari tècnic Sergi Raset que ha aparcat la millora de contracte de l'aragonès mentre que, en canvi, la situació de Migue sembla menys preocupant. El defensa barceloní va reconèixer ahir que l'Alabès s'havia interessat a fitxar-lo però que està "content" al Girona i que "en principi" la seva idea és "aguantar l'any de contracte" que encara li resta fins al 30 de juny de ?l'any vinent.

D'aquesta manera i si no hi ha cap gir de 180 graus, Migue continuarà al Girona aquest curs i complirà d'aquesta manera la seva setena temporada de blanc-i-vermell. El defensa va renovar automàticament fins el 30 de juny de 2014 per una clàusula de partits jugats i això va fer que qualsevol equip interessat a fitxar-lo ho tingués més complicat. Això és el que va passar amb l'Alabès, el director esportiu del qual, Javier Zubillaga, va temptejar-lo un cop els vitorians van assolir l'ascens a Sagona A. L'interès de l'Alabès va sortir a la llum pública justament quan Migue passava uns dies de vacances a la capital del País Basc juntament amb el seu íntim amic i exdavanter del Girona, Jito Silvestre. "Va coincidir que vaig anar amb els nens a veure en Jito i la família i allò va fer que s'ajuntés una mica tot", deia. En qualsevol cas, Migue tampoc va tancar la porta del tot a una sortida del Girona amb un enigmàtic "en futbol mai se sap".

Migue s'ha quedat com el jugador amb més antiguitat a la plantilla després de l'adéu de Jose. Tot i això, Jordi Matamala i Eloi Amagat, ja van pertànyer al Girona abans que hi arribés Migue però tots dos van interrompre la seva estada a l'estadi de Montilivi amb etapes al Recreativo (10-13, en el cas del vilobinenc i al Gavà (06-07), Llorca (08-09) i Llagostera (09-12), en el cas del gironí.