Les oficines de l'Olot segueixen treient fum i ahir va fer-se oficial el fitxatge del davanetr David Corominas, que arriba per una temporada procedent de L'Hospitalet. La secretaria tècnica no ha parat des que es va assolir l'ascens a la categoria de bronze i ahir va fer públic el seu vuitè reforç.

Nascut a Vilassar de Mar fa 27 anys, medeix 1'68 metres i ocupa la demarcació de davanter. Els darrers tres anys ha vestit la samarreta de l'equip riberenc a Segona Divisió B, que aquesta última temporada va proclamar-se campió del Grup 3 i va perdre la promoció en la darrera eliminatòria davant l'Eibar. Durant el curs va disputar 31 partits, 27 d'ells com a titular, i va signar un total de 5 gols. El seu millor registre golejador es remunta a la campanya 2010-2011, la seva primera a La Feixa Llarga. El menut davanter va marcar 10 gols en 33 partits.

Abans d'aterrar a L'Hospitalet, Corominas va jugar una temporada al Badalona, tres a l'Universidad Lasa Palmas, i una més al Mataró, club amb el qual va debutar a Segona B l'any 2003-2004. Ara arriba a l'Olot disposat a aportar gols en l'estrena del conjunt que dirigirà Edu Vílchez a la categoria de bronze. La seva incorporació és la vuitena del conjunt d'Edu Vílchez, que fins el moment ha incorporat Albert Canal, Gerard Valentín, Jorge Rojas, Xavi Muñoz, Xavi Ferrón, David López i Aleix Prunés.

Corominas reforçarà l'atac olotí, que de moment estava composat per Carlos Martínez i Uri Santos, dos davanters que la temporada passada es van lluïr i aquest mes de juliol van anunciar les seves respectives renovacions debutar amb l'Olot a 2aB.