El Girona juga aquesta tarda el seu primer amistós de pretemporada al camp de L'Escala a partir de les 20 hores. El nou tècnic, Ricardo Rodríguez, s'endurà les noves incorporacions fetes fins el moment (Jordi Matamala, Alejandro Chando Torres, David Timor i Iván López), i un bon grapat de futbolistes del filial i el juvenil que estan entrenant sota les ordres de l'asturià (un total de 13). El lateral dret Iván López va ser presentat ahir al matí i a la tarda ja s'exercitava amb el grup. L'internacional sub-19 i la resta de fitxatges podran començar a demostrar per què la secretaria i el cos tècnic van fixar-se en ells per acabar incorporant-los. De la mateixa manera, els futbolistes de les categories inferiors buscaran guanyar-se la confiança del tècnic per intentar fer-se un lloc al primer equip, seguint el camí traçat per Pere Pons o David Juncà.

Com s'acostuma a fer durant els partits de pretemporada, la gran quantitat de jugadors que s'endú Ricardo cap a terres altempordaneses fa preveure moltes rotacions per donar minuts a tots els jugadors. El precedent de l'any passat marca un 0-10 a favor dels gironins, que va comptar amb grans actuacions de jugadors que ja no formen part de la plantilla, com ara Ion Vélez (Alabès) o Ariday Cabrera (L'Hospitalet).

Pel que fa a L'Escala, el d'avui serà el seu segon partit de pretemporada després de perdre per només 0-2 amb el Barça B dimarts passat. Un enfrontament que l'àrbitre va suspendre ben entrada la segona part per una tempesta d'estiu. La visita del Girona significa el segon partit d'altura per al conjunt altempordanès, que aquesta any debutarà a Segona Catalana després d'assolir l'ascens la temporada passada.