El Palamós va disputar el primer partit de pretemporada davant el Southampton de Mauricio Po­chettino i va caure àmpliament golejat per 0-8. Un resultat lògic si es té en compte la diferència de categoria i, sobretot, que els anglesos duen molt més temps entrenant que el degà. Davant un Nou Estadi amb gairebé un miler de persones, la majoria aficionats anglesos, el nou entrenador, Jordi Guerrero, va aprofitar per fer proves i donar minuts a tots els convocats. El resultat de la primera meitat va ser de 0-3, malgrat que els palamosins van plantar durant alguns minuts a tot un Premier League i, el ­davanter David Fernández va ­perdonar tres clares ocasions. En la ­represa, la la superioritat fisica i tènica dels de Pochettino es va imposar amb cinc gols més, tres d´ells de Guly, davant un Palamós ­impotent que ja no va poder ­disposar de cap més aproximació a la porteria britànica.