El taekwondista de Figueres Joel González va caure eliminat aquest cap de setmana en els quarts de final del Mundial de Taekwondo que s'ha celebrat aquests darrers dies a Puebla (Mèxic). González va perdre contra el coreà Dae-Hoon Lee per 21-8 en el seu debut en la categoria de -63 kg. Precisament el seu botxí va ser el rival a qui Joel González va guanyar a la final olímpica de Londres l'estiu passat, quan l'empordanès es va penjar la medalla d'or.

Aquesta derrota és la primera que pateix el taekwondista en un gran campionat des de 2008. I és que malgrat aquesta ensopegada, no es pot oblidar -fer-ho seria molt injust- que Joel González ha estat campió d'absolutament tot en aquests darrers cinc anys. Ha estat doble campió d'Europa i del món, així com també campió olímpic després d'adjudicar-se l'or l'estiu passat a Londres. La magnífica ratxa de triomfs es va tallar contra Dae-Hoon Lee, que va aconseguir a la fi la medalla d'or.

Per la seva part, el taekwondista de Cassà de la Selva Aram Muñoz no va tenir opcions a res després de caure a la primera ronda de la categoria de -87 kg davant el representant alemany per un mínim 8 a 7. Les úniques medalles aconseguides per la delegació espanyola en aquest Mundial han estat el bronze assolit per José Antonio Rosilla en la categoria de -68 kg, i el d'Eva Calvo en -57 kg.