La parella catalanomallorquina formada per Ona Carbonell i Marga Crespí es van penjar ahir la medalla de bronze en la prova de modalitat duo tècnic del Mundial 2013 que es celebra aquests dies a Barcelona. Les nedadores catalana i mallorquina només es van veure superades per la parella de Rússia (Svetlana Romaixina i Svetlana Kolesnichenko) i la Xina (Tigting Jiang y Wenwen Jiang), or i plata respectivament, tal i com s'esperava des d'un bon inici.

D'aquesta manera, i sense cap mena de sorpresa, l'ordre del podi no es va veure alterat respecte a la classificació de la ronda preliminar. Carbonell i Crespí van completar un exercici inspirat en el flamenc de Flora Albaicín i van obtenir una puntuació de 93,800 punts. El duo rus al ritme de Michael Forever de Michael Jackson es va adjudicar l'or amb 97,300 punts, mentre la Xina amb India Image es va adjudicar la plata després d'obtenir una puntuació de 94,900 punts.

Aquesta és la segona medalla de la delegació espanyola, i la segona per a Ona Carbonell que dissabte ja va guanyar també el bronze en solo tècnic, i veu recompensada de la millor manera possible la feina intensa d'aquests darrers mesos.

Pareja comença amb victòria

La selecció espanyola de waterpolo femení va debutar ahir al Mundial Barcelona 2013 de la millor manera possible. Tal com s'esperava, l'equip de Miki Oca no va fallar i es va desfer d'Holanda sense problemes (14-12). La garrotxina Jennifer Pareja, que una vegada més va exercir de capitana, va ser una de les referents del combinat espanyol, tot i que ahir no va tenir la seva millor tarda pel que fa a efectivitat, ja que només va marcar un gol. El proper rival d'Espanya d'aquesta primera fase serà Rússia (dimarts, 21.30 h), un dels combinats més potents del grup.