La renúncia de Tito Vilanova de seguir al capdavant de la primera plantilla i l'arribada del Tata Martino a la banqueta del Camp Nou poden provocar uns quants canvis al cos tècnic blaugrana. Si la direcció de l'equip semblava estar definida a l'inici de la pretemporada, els fets trascendits en els darrers dies poden canviar per complet un organigrama que, de mica en mica, pot guanyar en accent argentí i perdre la seva nòmina de gironins. Martino no arribarà sol a Can Barça, un fet que deixa en interrogant el futur d'homes com Jordi Roura, Aureli Altimira i també Joan Francesc Ferrer, 'Rubi'.

El Tata Martino es presentarà a Barcelona, molt probablement, acompanyat del seu ajudant de confiança, Jorge Pautasso. I no serà l'únic integrant del cos tècnic que s'emportarà l'argentí, ja que també té la intenció de comptar amb els serveis del preparador físic Elvio Paulo Rosso i d'un tercer entrenador, Adrián Coria. Amb tot, tres cares noves que aterraran al Camp Nou, el que podria provocar la marxa d'alguns dels integrants de l'actual cos tècnic barcelonista. No només per això, sinó també perquè la renúncia de Tito Vilanova al capdavant de l'equip ha fet que alguns dels membres de l'organigrama tècnic del Barça s'estiguin replantejant el seu futur a curt termini, molt afectats per la recaiguda del que no només ha estat el tècnic del primer equip blaugrana, sinó també el seu amic.

A més, l'arribada del Tata Martino i dels seus ajudants fan perillar la continuïtat dels gironins Jordi Roura (fins ara la mà dreta de Tito Vilanova) i Aureli Altimira. I no només el futur de tots dos és ara mateix a l'aire, ja que tampoc és a hores d'ara clar quin és l'esdevenir per a Rubi, una petició expressa de Vilanova per formar part del seu equip de treball. L'exentrenador del Girona va decidir passar per alt l'oferta de renovació que se li presentava des de Montilivi per acceptar la proposta del Barcelona, club que el seguia des de feia uns mesos. La renúncia del que ha estat el seu principal valedor el deixa ara en una situació del tot inesperada. Més clara té la seva continuïtat Josep Ramon de la Fuente, tècnic de porters, ja que Martino no en porta cap.