L'Olot va anunciar ahir els fitxatges d'Èric Reverter (Sabadell), Miki Martínez (Alabès) i Guillem Savall (Vila-real B), tres reforços per a una plantilla que ahir s'entrenava per primera vegada al complet des que va iniciar-se la pretemporada. Amb aquestes incorporacions, l'equip ja compta amb una desena de cares noves, després que en menys d'un mes hagi fitxat David López (Terrassa), Albert Canal (Llagostera), Gerard Valentín (Sevilla C), Xavi Muñoz (Badalona), Jorge Rojas (Atlètic Balears) i David Corominas (L'Hospitalet).

Si dilluns passat bona part de la plantilla va començar a exercitar-se sota les ordres d'Edu Vílchez, ahir van tornar a la feina ÓscarFornés, Aleix Prunés, Abel Solé, Albert Serra, Jordi Freixa, Jordi Hostench, Uri Santos, Carlos Martínez i Roger Vidal. Els nou herois de l'ascens, després d'una setmana més de vacances que els seus nous companys per l'exigència d'una temporada excessivament llarga, van tornar-se a vestir de curt per començar a encarar la temporada del debut a la categoria de bronze. I ho van fer per partida doble, en una sessió matinal (10.30h) i una altra a dos quarts de set de la tarda.

Les cares noves

Reverter, que només té 22 anys, és una de les perles del planter del club vallesà i arriba en condició de cedit per una temporada. És un extrem que la passada campanya va debutar amb el primer equip a la Segona A i ara arriba com una de les apostes de futur juntament amb Xavi Ferrón i Gerard Valentín. El secretari tècnic de l'Olot, David Comamala, assegurava ahir haver estat "molt ràpids contractant un jugador molt jove amb qui l'Olot es va fixar aviat". Abans d'aterrar al Sabadell, Reverter havia passat per les files de l'Andalusia de Barberà, el Barça, l'Albacete, el Josep Maria Gené i l'Hospitalet. Al filial arlequinat va arribar-hi l'estiu del 2011 i ara ja és una realitat per a Edu Vílchez.

Guillem Savall, per la seva part, és un jugador format a les categories inferiors de l'Espanyol, club en el que va arribar a jugar amb el filial. És un central amb projecció que també ha vestit les samarretes del Betis B i el Vila-real B. Als 24 anys, arriba a l'Olot amb la intenció de fer-se un lloc a l'eix de la defensa i seguir acumulant experiència a la Segona Divisió B. Pel que fa Miki Martínez, tot un "referent" per a Comamala que ha d'aportar "el toc de qualitat definitiu", es tracta d'un contrastat migcampista que prové de l'Alabès, equip amb el qual aconseguia la temporada passada l'ascens a la Segona Divisió A. Als seus 29 anys, el de Prats de Lluçanès també va forjar-se com a futbolista a les categories de l'Espanyol, arribant a debutar fins i tot a la Primera Divisió la temporada 2005/2006 sota les ordres de Miguel Ángel Lotina. El català també ha militat al Jaén, Lleida, Sabadell, Nàstic, Alcoià i Alabès.

El cos tècnic està pendent ara d'incorporar encara un parell de peces per acabar d'encaixar l'engranatge, renovar Jordi Roca, o bé fer-li fitxa a Sergi Ramírez (Bisbalenc) o a Gerard Serra, que com Àlex Pagès, ha militat a tots els equips de la base.