Dia de presentacions ahir a l'Estadi Municipal d'Olot. En un acte que s'havia vist interromput per la pluja, però que finalment va poder-se desenvolupar amb normalitat, el president del club, Joan Agustí, va presentar davant els mitjans totes les incorporacions fetes fins a dia d'avui (un total de 10), el nou entrenador Edu Vílchez, i el seu cos tècnic, amb David Ochoa (el segon de Vílchez) al capdavant.

El primer en parlar va ser justament l'entrenador que dirigirà l'equip durant la temporada de la seva estrena a la categoria de bronze. Tot i que ja fa dies que és a l'equip, i que ja havia donat un cop de mà a Àlex Terma durant el play-off d'ascens a Segona Divisió B, Vílchez no va ser presentat oficialment fins ahir a la tarda.

El flamant tècnic de l'Olot va voler llançar un missatge de prudència. "Som nous a la categoria i és molt difícil parlar d'objectius, però sortirem a cada camp a competir, amb caràcter i compromesos amb l'estil de joc que marca la filosofia de l'Olot", va declarar. Una manera de jugar que es caracteritza per "portar la iniciativa i intentar fer un joc atractiu".

Per a Vílchez l'equip "haurà d'anar amb peus de plom", perquè "parlar de Segona A en aquests moments és una utopia". El míster toca de peus a terra i té clar que "tot just hem estat dos dies entrenant i s'ha de veure com s'adapta tothom a la nova categoria". El sabadellenc va confessar que "la direcció esportiva s'ha portat bé" i que està satisfet amb un equip "que pinta molt bé".

El president Joan Agustí, per la seva banda, va respondre que "l'objectiu de la temporada és veure el camp ple a cada partit i que els olotins se sentin seva la Unió Esportiva Olot". El seu desig no és altre que convertir-se en "l'equip de tota la ciutat", perquè "voldrà dir que tot haurà anat bé". El mandatari té les idees clares i per això assegurava ahir que "competirem a Segona B amb la humilitat i l'esperit amb què ho fèiem a Primera Regional, pas a pas".

Pel que fan les tres noves incorporacions, els encarregats de parlar davant els micròfons van ser David López (Terrassa) i Miki Martínez (Alabès). El primer va asegurar que l'havia "seduït" el projecte de l'Olot, que de moment està "molt còmode" i que "la gent és molt propera". El missatge és el mateix que el de la directiva i el cos tècnic: "Anem pel bon camí, però la Segona B és molt difícil i hem d'anar partit a partit". El migcampista Miki Martínez, nascut a Prats de Lluçanès, va confessar que tot el que li han explicat de l'Olot "és positiu" i que "mai havia jugat tan a prop de casa". "Espero trobar el meu millor joc i tornar al club la confiança que ha dipositat en mi", va acabar.

Els tres darrers fitxatges (Miki Martínez, Guillem Savall i Eric Reverter) van vestir-se ahir de curt per exercitar-se amb la resta de companys. El director esportiu, Àlex Terma, va explicar que per tancar la plantilla encara falta "un davanter de característiques diferents a les d'Uri i Carlos Martínez".