El migcampista Enric Vallès finalment no vestirà la samarreta del Llagostera. L'acord entre club i jugador era total dilluns, i el futbolista ja havia realitzat el primer entrenament amb els seus nous companys. Però una decisió d'última hora va fer-lo canviar d'opinió i ahir va decidir que el millor per ambdues parts era que no signés.

"Em vaig entrenar i quan vaig arribar a casa no tenia bones sensacions", confessava ahir Enric Vallès. "No ho vaig veure clar i vaig pensar que no podria donar un bon rendiment, tal com esperaven de mi aquesta temporada. I que tant per ells com per mi el millor era que no firmés", explicava.

Tot i això, va deixar ben clar que "em vaig sentir còmode dins el grup i amb el club", que no hi tenia "res a dir en contra" perquè "són molt bona gent i l'únic que puc fer és agrair-los l'interès que van tenir amb mi en tot moment". Però que "sincerament, no donaria el rendiment que esperaven d'un jugador com jo".

Vallès era titular a l'Olot fins que es va lesionar al tram final de la temporada passada. L'entitat garrotxina va decidir no renovar-lo, un fet que el va "sorprendre", ja que quan va arribar al club "em deien que era el perfil ideal, i ara em van dir que no era el tipus de jugador que necessitaven". Aquest estiu va anar a provar al València Mestalla, on van donar-li una setmana més de marge fins que va arribar l'oferta del Llagostera. "No vaig tenir paciència, vaig renunciar al València per fitxar pel Llagostera i ara estic sense equip", explicava consternat el migcampista, que no té cap oferta en ferm però espera seguir al Grup 3 de 2aB.