El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va manifestar la seva predilecció pel circuit d'Hungaroring, on aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1, perquè en aquest traçat ha aconseguit un total de tres victòries.

"Sempre gaudeixo a Hungaroring, un circuit on he tingut la sort de guanyar tres vegades. M'encanta el seu disseny i a més Budapest ofereix un gran ambient durant tot el cap de setmana", comentava Hamilton en un comunicat emès ahir pel seu equip. El britànic apuntava també la necessitat de tenir un bon començament demà, quan els pilots tindran l'oportuitat de provar els nous pneumàtics Pirelli. "He estat algun temps a la fàbrica des que vam tornar d'Alemanya i he comprovat que tots estan treballant al límit per millorar el nostre rendiment. M'agradaria retribuir tot aquest esforç amb un bon cap de setmana a Budapest", va afirmar el pilot.

Per la seva part, el seu pilot d'equip, l'alemany Nico Rosberg, també va dir que gaudeix a Hungaroring, un traçat "exigent" per als pilots que s'assembla "molt" a Mònaco. "La sessió classificatòria serà molt important i això és bo per a nosaltres, però sabem que cal complir el diumenge", va afegir.