Dues assistències i un gol de Leo Messi en els primers tretze minuts van deixar llest per sentència el partit que ha disputat avui el Barcelona davant el Valerenga noruec, un partit que va acabar amb una escandalosa golejada (0-7) sota l'atenta mirada des de la llotja del nou tècnic blaugrana, 'Tata' Martino.

A més de Messi, va brillar Alexis (1 gol i tres assistències). La resta de golejadors van ser Dongou (2), Tello, Dos Santos i Joan Roman.

Dirigit per Jordi Roura, el Barça va tornar a jugar d'inici amb els mateix onze inicial que el dia del Bayern de Munic. La creació en el mig del camp la va posar Leo Messi, qui va exercir de Xavi, i va deixar tots els espais per a les entrades d'Alexis Sánchez i Cristian Tello.

Cadascun d'ells es va veure afavorit per una assistència de Messi que va acabar en gol. El 0-1 després d'una passada en profunditat sobre el xilè i el 0-2 després d'una acció de l'argentí i concretada per Tello amb un tir creuat.

El 0-3 el va marcar Messi, en una jugada en la qual va intervenir Sergi Roberto. El canterà, que va jugar com a migcampista amb Dos Santos i amb Song com a pivot, va ser dels més destacats del primer temps.

Sense necessitat de forçar la màquina, els barcelonistes van anar acumulant ocasions davant la porteria noruega. Amb l'habitual joc al toc i gens exigits físicament, els blaugrana van tenir ocasions per augmentar l'avantatge, com en una rematada acrobàtica de Messi d'esquena a porteria. Abans del final del primer temps, una assistència d'Alexis, molt participatiu, va acabar amb el 0-4, obra de Dos Santos.

En el segon temps, Roura va donar entrada a tots els jugadors del filial a partir del minut 15.

Abans que fossin majoria els jugadors del filial, Alexis Sánchez va donar dues assistències de gol més, ambdues sobre Dongou. El jove davanter del filial va mostrar els seus dots golejadors en dues accions de nou pur.

La primera rematada a porta dels noruecs va arribar en el minut 60, poc abans el tècnic local també va iniciar un sèrie de canvis. Amb més frescor física, el Valerenga va estar millor posicionat, però les millors ocasions van seguir sent pel Barça. El marcador el va tancar a quatre minuts del final, el davanter del filial Joan Roman.