Un cop acabada la millor temporada de la història amb el Girona a les portes de l'ascens a Primera Divisió i el merescut homenatge a la plantilla a la plaça del Vi, el secretari tècnic Sergi Raset va començar a posar fil a l'agulla per confeccionar la plantilla de la temporada actual. L'adéu sobtat i sorprenent del flamant director esportiu Javi Salamero va alentir un xic les negociacions de tots els fronts oberts que tenia el club. Conscient que era impossible retenir homes com Tébar, Benja, Jose o Acuña el Girona va poder renovar David Garcia i Jandro Castro per dues temporades. De la resta de jugadors que acabaven contracte, de seguida es va comunicar a Vélez, Mallo, Txiki, Kitoko i Garmendia que no s'hi comptava. En els casos de Toni Moral i Gerard Bordas, el club va assegurar que interessaven sempre que entressin dins les possibilitats econòmiques actuals. L'extrem terrassenc no va tenir en compte l'interès blanc-i-vermell i es va comprometre de seguida amb el Plantaias de la lliga grega mentre que Bordas semblava tenir-ho fet amb el Múrcia. Tot i això la situació podria haver fet un gir de 180 graus i el manresà sembla que té tots els números d'acabar tornant a vestir la samarreta blanc-i-vermella aquesta temporada.

Acabada la temporada, Bordas va tornar a la disciplina del Vila-real, club que l'havia cedit al Girona al mes de gener i amb el qual encara té un any més de contracte. L'ascens a Primera Divisió dels de La Plana ha fet però que Bordas no entri als plans de Marcelino García Toral. Els darrers dies el manresà ha mantingut contactes, a banda de amb el Girona, amb el Jaén i el Múrcia. L'equip de la Nueva Condomina semblava el més ben posicionat per incorporar-lo, però les negociacions es van estancar i això va fer que el Girona tornés a aparèixer en escena. La proximitat amb la seva localitat natal i el fet que la temporada passada, Bordas estigués a gust a Montilivi donen molts punts al Girona. En aquest sentit, sembla que l'acord amb el jugador és un fet i aquest cap de setmana, com a molt tard dilluns, es podria anunciar el seu fitxatge.

Si es concreta el retorn de Bordas, el Girona podria matar dos ocells d'un tret. I és que si Ricardo Rodríguez hi està d'acord, Bordas ocuparia el lloc de davanter i d'extrem per la banda dreta -on només hi és Juanlu Hens- que el Girona està cercant. Malgrat ser esquerrà, el manresà pot actuar en qualsevol de les bandes, així com a la punta d'atac. Si fos així, el Girona comptaria amb Chando, Bordas i el tercer davanter que ha d'arribar com a únics atacants tot i que Rodríguez digués que en volia tres de purs.