En un partit com el d'ahir, Ricardo Rodríguez en el que menys pensava era en el resultat. Així mateix ho va indicar el tècnic d'Oviedo una vegada va acabar el Trofeu Vila de Llagostera, un compromís que l'entrenador va qualificar d'"entrenament" en el qual l'objectiu principal era "donar minuts i oportunitats a jugadors del filial". La lectura que en feia de l'1-0, malgrat la derrota, era positiva, ja que segons Rodríguez els seus homes havien estat "ordenats i amb molta disciplina tàctica" i quan després de l'expulsió de Ritchy s'havien quedat amb deu, havien "sigut competitius contra un equip de Segona B".

El Girona que ahir es va veure a Llagostera és ben diferent de l'equip que espera tenir a principi de temporada, especialment perquè en el futur l'equip jugarà en "camps més grans on puguem desenvolupar el futbol al que estem acostumats" i perquè ahir havia optat per fer un partit "pràctic per seguir acumulant treball i càrrega física". "Si haguéssim preferit fer les coses d'una altra manera segur que el resultat hauria estat ben diferent", va afegir Rodríguez. Finalment les diverses absències que ahir tenia l'equip, el tècnic va assegurar que havia preferit donar-los descans perquè "alguns encara tenen algunes petites molèsties" però va avançar que en el partit d'avui a Peralada alguns d'aquests jugadors ja podrien tenir minuts.

De la seva banda, el director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, va treure ferro a la victòria i va recordar que "el resultat és el menys important" però va mostrar-se feliç de comprovar que "l'equip segueix creixent". Alsina també va alabar a un bon grapat dels seus jugadors, com Alberto Manga, Chamorro, Nuha, Barnils o Adriano alhora que va desitjar que pugui comptar aviat amb Aimar, que ja està al "vuitanta o vuintanta-cinc per cent de la seva recuperació".