Que Gerard Bordas torni a Montilivi sembla qüestió d'hores i tot assenyala que el club podria anunciar el seu fitxatge demà mateix. El Girona i el Vila-real es troben en el tram final de les negociacions per a tancar la venda del davanter, que la temporada passada va jugar quinze partits i va anotar tres gols com a cedit del conjunt groc al blanc-i-vermell. Ahir mateix, el president Joaquim Boadas, va assegurar que demà, o fins i tot durant el dia d'avui, el club anunciaria un nou reforç i que es tracta d'un futbolista de caràcter ofensiu. Així doncs el més probable és que es tracti del manresà, que després de defensar un curs l'equip de Montilivi, sembla disposat a allargar la seva vinculació.

El futbolista ja compta amb el vistiplau del nou entrenador, Ricardo Rodríguez, que ahir va assegurar que Gerard Bordas és un "jugador que sabem que ens pot aportar perquè ja va estar aquí la temporada passada". A més, el tècnic va admetre que des del club de Montilivi se l'està "intentant incorporar", va expressar el seu desig que es "pugui afegir a la plantilla al més aviat millor" i va destacar que les "perspectives de fitxar-lo són bones".

L'entrada d'un davanter a la plantilla seria un glop d'aire fresc, ja que com el mateix Rodríguez va recordar ahir, el Girona actualment només compta amb Chando com a "atacant pur". Tot i això, la construcció de la línia ofensiva no acabaria amb el retorn del manresà i tant el president com l'entrenador van subratllar que també s'està buscant un altre fitxatge de característiques similars per completar aquesta demarcació.

D'altra banda, la direcció tècnica que lidera Sergi Raset segueix cercant les altres peces que falten a Rodríguez, especialment un exytrem dret, però també un altre migcentre i un nou lateral dret.