Dues de tres. Un bon balanç. Si dissabte el Girona encaixava la primera derrota de la pretemporada al camp del Llagostera (1-0), ahir millorava l'estadística amb la segona victòria en els tres partits que fins ara l'equip ha disputat en el que va d'estiu. Els homes de Ricardo Rodríguez, en una nova oportunitat per al cos tècnic per experimentar i fer provatures, van emportar-se el triomf del camp del Peralada en un xoc marcat pel protagonisme de Pere Pons. El migcampista no només va obrir la llauna, sinó que va assistir perquè Litus signés el 0-2 definitiu.

Només 24 hores després de trepitjar el Municipal de Llagostera, el Girona va seguir amb la seva posada a punt de cara a la Lliga amb el tercer duel de pretemporada. A Peralada, Ricardo Rodríguez va deixar a la recambra alguns dels seus futbolistes; entre ells, el porter Jorge Palatsí, que encara no ha debutat amb el seu nou equip. Fins a 22 jugadors va utilitzar el tècnic, deixant Gumbau a la banqueta i homes com Jandro, Iván López o Jordi Matamala sense vestir-se de curt.

Sobre la gespa, el protagonisme va ser blanc-i-vermell. El Peralada va defensar bé, hi va posar ganes i va gaudir d'alguna oportunitat per moure el marcador. Però va ser el Girona l'amo i senyor de la pilota. Els de Ricardo Rodríguez van proposar. Se'ls va veure més còmodes que no pas a Llagostera i, encara que els gols van trigar en arribar, es veia venir que tard o d'hora la balança es decantaria a favor dels visitants. Felipe, en una triangulació entre el menut davanter, Migue i Juanlu, va tenir la primera de la tarda. Posteriorment, el propi Juanlu enviava la pilota a la base del pal, uns minuts abans que Chando enviés la pilota al cos de Montero en una nova aproximació del Girona. A l'altre bàndol, era Yoann qui ho va provar a la mitja hora de joc, però sense encert. La represa va deixar l'aparició de Chus Herrero, així com també el canvi forçat de Roura, que va ser substituït per precaució en notar unes molèsties a la part del darrere de la cuixa. Una gran oportunitat de Felipe va precedir el primer gol de la tarda. Pere Pons va veure's beneficiat per un rebot i va plantar-se al davant del porter. El gironí no va fallar i va signar el 0-1 a l'electrònic, resultat momentani que uns minuts després Litus s'encarregaria d'ampliar. El futbolista del filial va rebre tot un regal de Pere Pons i, amb molta habilitat, va burlar un defensor abans d'establir el definitiu 0-2.

Dimecres, contra el Nàstic

Són tres els partits que fins ara ha disputat el Girona en el que va de pretemporada. El quart arribarà aquest dimecres. Serà a Montilivi, a partir de dos quarts de nou del vespre i davant el Gimnàtic de Tarragona, de la Segona Divisió B. L'equip, que gaudeix avui d'una jornada de descans, no començarà a preparar aquesta cita i seguirà amb la seva preparació de cara a la competició oficial fins demà.