A banda de la crítica situació del Mirandés, el president de la LFP Javier Tebas es va mostrar pessimista sobre la situació econòmica de l'Alcorcón i, sobretot, la del Deportivo de la Corunya: "Si no se salden els deutes amb els jugadors, El Deportivo descendiria a Segona B". L'equip gallec, que la temporada passada va baixar a la Lliga Adelante, es troba en concurs de creditors per impagament als seus futbolistes, les denúncies dels quals poden provocar el descens administratiu a Segona B d'un dels equips històrics del futbol espanyol. En aquest sentit, Tebas no és optimista amb la situació del club corunyès. "La denúncia segueix en ferm i, davant aquest tipus de denúncies, la LFP no té més remei que demanar el descens", va dir. "Caldrà esperar a demà (per avui) i veurem si s'ha produït la solució o no", va afegir. Tot i això, el jutge encarregat del concurs de creditors del Deportivo va advertir que la Lliga no pot baixar el Deportivo perquè és una mesura que va en contra de la llei concursal.

Tebas també es va referir amb rotunditat a la situació de l'Alcorcón. De fet, la LFP es troba realitzant una auditoria per conèixer si es van produir irregularitats en el procés d'ampliació de capital del club. "Optimista no ho puc ser quan s'ha demanat una auditoria complementària. S'ha detectat una possible irregularitat en l'expedient disciplinari i depenent del resultat de l'auditoria, es decidirà que decisions prendrem", va dir. Tot i això, sembla que des de l'Ajuntament avui mateix es podria fer un ingrés per valor de 800.000 que solucionaria les irregularitats trobades.

Així doncs, avui es coneixerà el desenllaç de les situacions de l'Alcorcón i Deportivo de la Corunya per saber si, finalment, perden la categoria per qüestions administratives.