Sense pràcticament temps per descansar, el Girona continua amb la seva posada a punt abans de començar a la Lliga i aquest vespre (20.30 hores) disputa el quart partit amistós de l'estiu. Després de veure's les cares amb l'Escala (1-4), Llagostera (1-0) i Peralada (0-2), els homes de Ricardo Rodríguez encaren una de les proves més exigents des que va arrencar la pretemporada. Reben al Gimnàstic de Tarragona, equip de la Segona Divisió B, en una cita que tindrà lloc a l'estadi de Montilivi.

Els grana, entrenats aquesta temporada per Santi Castillejo, s'han reforçat de valent per intentar lluitar per les places d'ascens a Segona A i arribaran a Girona amb un bon grapat de cares noves respecte a l'anterior curs. El Nàstic ha incorporat Ramón Verdú (San Fernando), Xavi Molina i David Sánchez (At. Balears), Giner (Olímpic de Xàtiva), Rocha (Albacete), Beñat (Reus), Reina (Atromitos), Juanjo García (La Roda), Querol (Betis B), Tomeu Nadal (Getafe B) i Lago Júnior (Numància) i enguany intentarà millorar els registres de l'última campanya, en la qual va quedar-se sense la possibilitat de disputar el play-off per pujar.

Pel que fa els gironins, serà una nova oportunitat perquè Ricardo Rodríguez segueixi provant els seus homes, entre ells el porter Jorge Palatsí i el davanter Gerard Bordas, els últims a fitxar.