EL GIRONA DE ricardo RODRÍGUEZ NO VA PODER SUPERAR EL NÀSTIC El valencià David Timor controla una pilota davant la pressió d'un rival.Felipe Sanchón va marcar, de penal, l'únic gol del Girona ahir contra els tarragonins. Més de 1.500 espectadors es van aplegar ahir a l'estadi.

Montilivi va alçar el teló de la pretemporada 2013-14 amb el primer partit a l'estadi de l'estiu, poc més d'un mes després de viure l'històric play-off d'ascens contra l'Almeria. De cares noves, ben poques, la majoria eren conegudes (Becerra, Juanlu, Migue, Chus Herrero, Eloi, Jofre, Felipe) i els aficionats gironins tan sols van poder analitzar amb lupa d'entrada els novells Timor i Chando i a la segona part Matamala. El públic gironí va marxar content amb l'actuació de l'equip i també de veure la potència i classe de Timor al mig del camp. L'empat final va ser el de menys. Perera, a deu minuts del final, va igualar el gol que Felipe havia fet a la primera part.

Ricardo Rodríguez, com ja havia fet en els altres partits de pretemporada disputats va apostar d'entrada per jugar amb tres homes per davant de la línia defensiva (Vivancos, Timor i Eloi) la qual cosa comença a voler dir que el 4-3-3 pot ser el sistema que utilitzi a la Lliga. Tot i això, a la segona part, els gironins van jugar amb el clàssic 4-4-2 amb Matamala i Rovirola al doble pivot. El jove del planter era el pivot mentre que el valencià i Eloi s'anaven alternant al a posició d'interior. Al davant Chando sol a la posició de 9, acompanyat a les bandes per Felipe Sanchón i Jofre Mateu. Els aficionats del Girona van poder veure per fi aquesta pretemporada Isaac Becerra, inèdit fins ahir, i els fitxatges Timor, Chando, Matamala... així com els joves del filial Vivancos, Rovirola, Varese, Coris i Arjona. Per part del Nàstic, ben poques cares conegudes de l'etapa de Segona A de la qual només hi era ahir a Montilivi Xisco Campos.

El partit va començar distret i amb la pilota tota per al Girona davant un Nàstic més agressiu i físic. Un xut enverinat de Jofre amb la dreta que Eloi Amagat va pentinar va posar en serioses dificultats Tomeu Nadal, que va enviar a córner. El marcador no es va moure fins a la mitja hora quan Xavi Molina va fer un penal clamorós a Juanlu Hens que Felipe Sanchón va transformar. Tot seguit, Timor va habilitar a la perfecció David Garcia perquè el manresà fregués el segon del capvespre amb un xut alt.

A la segona part, Rodríguez va fer entrar Richy per Chus Herrero, Matamala per Vivancos i també el banyolí Rovirola per Timor enmig del carrussel de canvis habital en aquests partits. La primera ocasió de la represa va ser de Chando però el mallorquí, sol, va enviar a les mans de Reina un un contra un claríssim. Entre badall i badall i després de molts minuts d'ensopiment, el visitant David Sánchez va servir ràpidament un falta perquè Perera, amb la canya a punt, empatés el partit.