"Vull tornar a gaudir del futbol", així de contundent es va mostrar Albert Dorca a la seva presentació oficial davant els mitjans de comunció com a nou jugador del Múrcia. El migcampista garrotxí signa per dos anys amb el conjunt murcià, fins al juny de 2015.

Dorca va estar acompanyat a la sala de premsa de l'estadi Nueva Condomina pel gerent de l'entitat, Víctor Alonso i pel coordinador esportiu, José Luis Molina que va definir-lo com un "centrecampista modern, que defensa i ataca". Dorca, de la seva banda de qualificar-se com un futbolista "de molt recorregut i solidari amb els meus companys". Després de la mala experiència de la temporada passada al Racing de Santander, Dorca encara la seva segona experiència lluny del Girona, equip on es va consolidar com a professional. Als seus 31 anys, el nou dorsal 23 del Múrcia s'estima més pensar "a curt termini. Cal començar bé la temporada i setmana a setmana anirem veient on estem", va assegurar.

Dorca arriba "bé física i mentalment" i "amb tota la il·lusió del món". L'olotí va coincidir al Girona amb l'argentí José Luis Acciari, amb qui torna a fer-ho a Múrcia. "José Luis i molta més gent" m'ha parlat "meravellosament de l'equip i de la ciutat" i Acciari "m'ajudarà a adaptar-me, ja que és un crack com persona", va dir.