Una ràpida contra als últims minuts de partit va donar la victòria a un Banyoles que, durant tot el matx s'havia estavellat una i altra vegada contra la defensa del San Cristóbal. Les armes dels locals eren ràpids contracops que inquietaven la porteria de Moreno. Els banyolins segueixen líders de la categoria juntament amb el Girona B i el Peralada.

El Girona va haver de treballar molt davant un rival complicat, que va ser capaç de trobar les mancances dels gironins amb el futbol directe de la primera part. A la represa domini dels d'Arnau Sala, que van aconseguir capgirar el marcador en els últims minuts, fent justícia al vist en el segon temps.

Després d'un inici en què el Farners va portar la iniciativa el Mollet va anar a buscar la porteria visitant, i Blanquera es va erigir en el millor jugador del partit, però abans del descans van aconseguir el primer. Al segon temps va canviar la decoració del partit. Després de l'expulsió de Güell, injusta, i el Farners veu com el Mollet a la contra els acabava de rematar.

l Josep Sunyer i Arxé.

La manca de sort de cara a gol va deixar el clar domini del Guíxols en no res enfront un Montcada que va crear només una ocasió. La pilota es va negar a entrar. En el 30 Adri Buetas va refusar a còrner una rematada de Sosseh i en el 43, Carlos Gómez va rematar al pal. A la segona part, tres ocasions més haurien pogut transformar-se en gol, però Adrià Buetas es va convertir en el millor home del partit.

Golejada del Peralda a una dèbil Unificació Llefià en un partit en què els de Nacho Castro van portar les regnes des del primer minut i que haurien pogut aconseguir un marcador encara més ampli si les primeres ocasions haguessin entrat.. De tota manera es va arribar al descans amb un curt 1-0 (obra d'Axel) que no feia justícia. A la represa va millorar la punteria dels altempordanesos que van aconseguir perforar en cinc ocasions més la porteria visitant, gràcies als gols de Marc Vila, Sergio García, Joel, Aleix Feixas i Jaume Duran que deixaven el marcador amb un escandalós 6-0.

Partit dominat per la Jonquera, que a la primera part hauria pogut marcar dos gols amb dues ocasions de Rober. La Jonquera no llençava la tovallola mentre que Gallego aturava bé la poca pòlvora local. A la represa la tònica va ser la mateixa, sumant-hi el control al mig del camp, que va permetre avançar els fronterers al 59. La Jonquera, però, no va saber rematar el partit i va veure com, en l'últim minut del temps reglamentari, el Vic obtenia l'empat.