L'Olot buscarà aquesta tarda (17.00 h) al Municipal contra el València Mestalla la cinquena victòria de la temporada per situar-se en posicions de play-off d'ascens a la Segona Divisió A, això sí, amb el permís dels quatre primers classificats. Després de sis jornades a Segona B, l'equip d'Edu Vílchez ha sumat quatre victòries, per només dues derrotes en el curs del seu debut a la categoria de bronze del futbol estatal.

Els de la Garrotxa intentaran seguir invictes a casa, on han aconseguit la totalitat de punts disponibles mostrant el seu joc ofensiu, mentre el València necessita puntuar per sortir de la zona baixa de la classificació (2 victòries i 4 derrotes). Però la taula classificatòria enganya, i el tècnic Edu Vílchez recorda que "en aquesta categoria no hi ha partit fàcil, i menys contra un equip de qualitat i amb condició de filial".

Sobre el fet que el seu equip pugui situar-se en zona de play-off, Vílchez assegura que "no cal pensar en això. Cal defugir de l'entorn i centrar-nos a guanyar-lo, ja que aquesta lliga és molt llarga". El filial del València, entrenat per Nico Estévez, arriba a Olot disposat a tocar la pilota i a treure l'esfèrica des de darrere. El japonès Ibusuki Hiroshi, exjugador del Girona, i Rafa Fernández Chumbi amb cinc gols són els dos referents en atac del València Mestalla.

Per aquest partit, Edu Vílchez podrà comptar amb tots els seus efectius, menys Albert Canal, que difícilment arribarà a temps després de trobar-se a la recta final de la seva recuperació. Sigui com sigui, l'Olot vol el triomf, no només per intentar situar-se en zona de play-off, sinó també per encarar amb tranquil·litat els dos propers partits consecutius a domicili (Alcoià i Constància).

Abans del partit, tindrà lloc una arrossada a l'ATN (el bar del camp de l'estadi), amb l'objectiu de fer caliu per superar de nou la barrera dels 1.000 aficionats al Municipal. A més, el club espera arribar aquesta tarda al rècord de socis (1.162).