Tres partits al Pavelló Blanc-i-verd i tres victòries. El de Pau Campos és, almenys fins ara, un equip infal·lible empès pels centenars d'espectadors que l'omplen cada quinze dies. Aquesta tònica es repeteix en la majoria de pavellons de la categoria, on les victòries a domicili es venen molt i molt cares. Tot i això, el Bordils ja en té una. La va aconseguir ahir a Zamora, on encara no havia guanyat ningú: el Teucro hi va empatar a 29 i el Barakaldo va perdre per 33-30. Dos punts que els gironins veien molt difícils d'aconseguir i que situen a l'equip una mica més a prop de l'objectiu de la permanència.

No va ser bufar i fer ampolles. Al contrari. Per vèncer l'equip lleonès va fer falta la millor versió del porter Jordi González, que amb 20 aturades de mèrit va donar molt d'oxigen als gironins, i l'efectivitat des del lateral de David Masó, autor de nou dianes. El Zamora va plantejar una sorprenent defensa 3-3 per al primer tram del partit que va agafar de sorpresa els gironins. Però ben aviat els de Campos van trobar els espais gràcies a la velocitat de Reixach, que va repartir molts llançaments francs als seus companys. Tot i això, la diferència era mínima al descans (15-18).

A la represa la defensa va seguir deixant sec el millor anotador dels lleonesos, Magadan, gràcies a les ajudes en defensa de Vilanova i Vila. Tot i alguns instants de dubte, el Bordils, amb un parcial de 0-4 va posar-se el partit de cara (20-22). Poc després, una pilota robada per Marc Combis que acabaria amb un gol de contracop seria clau per evitar la reacció dels locals i posar el 23-26 al marcador. Tres gols diferència que s'acabarien incrementant fins al 28-33 final.