Després de la derrota contra el Conquero (58-61) en el primer partit a Fontajau i la desfeta a domicili en el derbi català contra el Cadí - ICG Software (67-41), l'Spar Uni Girona no pot permetre's una nova ensopegada. La plantilla d'Anna Caula encara està en procés de confrontació i fitxatges com el de Chardé Houston i la grega Chatzinikolau s'estan adaptant a l'equip, però començar el curs amb zero victòries i tres derrotes no seria positiu per a un Uni Girona que actualment ocupa actualment el darrer lloc de la taula.

El rival d'aquesta tarda -el partit es disputa a les 18.00 hores- és un Gran Canaria 2014 que encara no coneix la desfeta. Fontajau acollirà l'enfrontament de Fires aquest diumenge i l'entrenadora Anna Caula espera "el suport de la gent" i assegura que ha arribat l'hora d'aconseguir el primer triomf. "L'equip està amb moltes ganes. L'autoexigència d'un esportista sempre és voler millorar. El grup aprèn dels seus errors i s'ha de veure si podem aconseguir la victòria".

En cas de sumar avui la tercera ensopegada consecutiva a la Lliga Femenina, Caula opina que no seria un fet excessivament preocupant ja que "tot just acabem de començar la competició i hem de consolidar el grup i fer equip. La Lliga és encara llarga, vam tenir dues incorporacions que van arribar tard i ara el que volem és fer equip".