Bordils es vestirà de gala aquest dijous per viure la segona ronda de la Copa del Rei contra el sisè classificat de l'Asobal, el Frigoríficos Morrazo Cangas. Aquest és el premi merescut per haver superat encara no fa un mes l'Academia Octavio (31-22) també a partit únic al pavelló Blanc-i-Verd de Bordils.

Com no pot ser d'altra manera, el club, però sobretot el poble ja han començat a escalfar motors per continuar fent-la grossa. Sota el lema #laforçadunpoble la localitat de Bordils viu revolucionada per gaudir d'una jornada que esdevindrà històrica. El club prepara un espectacular mosaic -el primer de la història del Bordils- dels colors blanc-i-verd per rebre els jugadors quan aquests saltin a la pista. No hi ha dubte que les grades s'ompliran de gom a gom des de molta estona abans de l'inici del partit (20.30 h). L'entrada serà gratuïta per tots els socis i abonats, mentre la resta d'aficionats hauran de passar per taquilla i pagar 6 euros. Des del club també s'ha fet una crida per intentar que tothom vagi amb la nova samarreta dels colors de l'equip i l'estelada dissenyada per la Penya del Racó.

La jornada començarà a la tarda amb la reunió setmanal de la Federació Catalana d'Handbol, encapçalada pel seu president Tomàs Moral que tindrà lloc unes hores abans del partit a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Bordils. Llavors serà el torn del partit, en la qual s'espera la presència de nombroses personalitats que no voldran perdre's una cita històrica. Sigui quin sigui el resultat, la festa està garantida. Donar la sorpresa és del tot possible, i més tenint en compte la tranquil·litat que hi ha a l'entorn de l'equip de Pau Campos, que després de set jornades ocupa la quarta posició de la classificació de Divisió d'Honor Plata en la temporada del seu debut a la segona categoria de l'handbol estatal. Un cop acabi el partit, la jornada continuarà al Casal de Bordils, des d'on s'emetrà el programa de Catalunya Ràdio "El Club de la Mitjanit", presentat per Pere Escobar. També hi seran l'extècnic del Barça, Xesco Espar, el periodista de TV3 Bernat Soler, Marc Negre, Ramon Salmurri i Ricard Torquemada. El programa farà un repàs de la història del Bordils, i serà obert a tot el poble. Escobar i el seu equip entrevistaran el president del Bordils, Ferran Cassú, l'entrenador Pau Campos, així com també diversos directius. També parlaran dos històrics, l'entrenadora del primer equip de voleibol, Meritxell González, el capità Marc Prat, la capitana de l'equip de voleibol Laia Ros, dos jugadors de la base, i un representant de la Penya del Racó. Després d'aquesta jornada tocarà pensar en la propera jornada de Lliga. Serà dissabte (20.00 h) a la pista del cuer, l'Ereintza basc, que amb set derrotes encara no s'ha estrenat a la competició domèstica.