El doble medallista olímpic eslovè Vasilij Zbogar va convertir-se en el gran dominador de la 38a edició de la Christmas Race, que ahir es va tancar amb la disputa de la Medal Race a les aigües de la badia de Palamós. El regatista de la classe Finn va assolir la victòria absoluta i el trofeu Manuel Albalat després de recollir un nou triomf en la Medal Race. Zbogard va mantenir un duel molt ajustat durant tota la cometició amb l'estoni Deniss Karkak (Starter), que va finalitzar segon en la Medal i segon en la general. El català Àlex Muscat, vencedor absolut de la passada edició, finalment va acabar en la tercera posició del podi de la categoria.

L'alacantí Jesús Rogel no va ?desa?profitar el gran avantatge de l'última jornada en la categoria Laser Standard i va proclamar-se campió amb comoditat per davant del britànic Martin Evans i del canari Joaquín Blanco. En Laser Radial, Mon Cañellas va aconseguir un triomf per la mínima sobre l'alacantí Héctor Domínguez. Els regatistes del Club de Vela Palamós, Sergi Ferrés i Enric Bonay van acabar en catorzè i dissetè lloc, respectivament.

En Laser Radial Femení la número dos del rànquing mundial, Tatiana Drozdovskaya, va vèncer amb autoritat la Medal Race i la competició per revalidar així el títol que ja va obtenir l'any passat. La tripulació juvenil vencedora absoluta va ser la parella ucraïnesa del 470 Femení formada per Anna Kyselova i Anastasiya Krasko.