En el darrer dia del 2013 i el primer del 2014, l'estat de salut del pilot Michael Schumacher continua essent crític. El set vegades campió de la Fórmula 1 està ingressat a l'hospital universitari de la localitat francesa de Grenoble i ahir es mantenia "estable", segons va informar la seva portaveu, Sabine Kehm. Aquesta va parlar davant una munió de desenes de periodistes concentrats a l'exterior del centre mèdic i va considerar una "bona notícia" que Schumacher s'hagués mantingut estable durant la nit i el matí del primer dia de 2014. També va precisar que no s'anirà informant de l'estat de salut d'un dels grans referents de la Fórmula 1 si no hi ha cap evolució o una nova intervenció quirúrgica.

Els metges que tracten l'expilot van dir dimarts que s'havia constatat una "lleugera millora" en el seu estat, i que en la nit de dilluns a dimarts va ser sotmès a una segona intervenció, de dues hores, per evacuar un hematoma que se li havia detectat en l'àrea esquerra del cervell.

Fort impacte mediàtic

L'accident de Michael Schumacher mentre esquiava als Alps Francesos ha aixecat una gran expectació mediàtica. Desenes de periodistes estan concentrats a les portes de l'hospital de Grenoble, que ha pres mesures per reservar la intimitat dels familiars.