Un plat fort per començar. Així encetarà el Llagostera el 2014, un any en el qual vol allargar les sensacions positives que encadena des de fa un bon grapat de jornades i que l'ha permès situar-se al capdavant de la classificació de la Segona Divisió B. La cita contra el Vila-real B es presenta com una prova de foc per als blaugrana, que es desplaçaran fins a La Plana amb nombroses baixes.

Amb el record del 4-0 encaixat la passada temporada (la derrota més àmplia des que els gironins militen a la categoria de bronze del futbol estatal) i sense molts dels jugadors de la primera plantilla, Lluís Carrillo i els seus homes s'enfronten aquesta tarda (17:00 hores) al filial groguet. "És un equip molt disciplinat tàcticament i al que li agrada molt gaudir de la possessió de la pilota. Serà molt complicat", valora Carrillo. Un tècnic que haurà de fer mans i mànigues per a poder confeccionar un onze titular. Barón i Tarradellas no hi seran a l'estar obligats a complir un partit de sanció. Tampoc hi seran Planagumà, Òscar Álvarez, Álex Cruz ni tampoc Salva Chamorro, lesionats, mentre que Enric Pi també serà baixa al posar-se malalt. Les úniques novetats són les de Lobato i Aimar, que ja estan a disposició del grup. Tot plegat ha obligat a Luis Carrillo ha confeccionar una convocatòria de 17 futbolistes en la que hi destaca la presència de Flores, un davanter del filial. "Esperem que l'aturada per les vacances de Nadal no ens afecti, sobretot perquè venim d'una dinàmica de joc molt positiva", desitja el tècnic blaugrana.

El Vila-real B també arriba a la cita amb baixes importants, com les del porter Richi; els defenses Ramírez i Pablo Íñiguez; i els migcampistes Pablo González, Edu Ramos i Moi Gómez.