bogeria barcelonista al miniestadi La sessió de portes obertes que habitualment fa el Barça durant les festes de Nadal va tornar a ser un èxit i les entrades es van acabar esgotant.Una perspectiva de l'estadi, ple fins la bandera, amb els jugadors del primer equip fent un rondo.Leo Messi va ser un dels jugadors més aclamats. Va demostrar que està plenament recuperat de la lesió i al final de l'entrenament va repartir autògrafs i va fer-se fotos amb un grup de seguidors discapacitats. Neymar i Alexis van visitar Sant Joan de Déu. Mascherano i Messi fotografiats amb una nena a la Vall d'Hebron.

Un total de 54 dies després de caure lesionat al Benito Villamarín, el davanter del Barcelona Lionel Messi es va deixar veure, en molt bona forma, en un entrenament de portes obertes que, segons el club català, va fer vessar amb més de 13.200 aficionats el Miniestadi.

L'astre argentí, que ha estat l'últim mes al seu país recuperant-se d'un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra, va tornar dijous a Barcelona per exercitar-se amb els seus companys per primera vegada des de la seva lesió. Ahir hi va tornar, amb la particularitat que ho va fer en vista d'un Mini pràcticament ple, especialment de nens i adolescents que, com és habitual en aquestes dates, no van voler perdre's una de les poques oportunitats que tenen de veure als seus ídols tan de prop.

Es va mostrar un Messi totalment recuperat de la lesió que ha tingut en suspens al barcelonisme els dos últims mesos. Va fer dos gols en un partidet d'entrenament que va acabat en empat (4-4) i va regalar una assistència a Neymar que el brasiler va malaguanyar de forma inexplicable quan ja havia superat Pinto.

Messi i Neymar van ser els grans protagonistes d'una sessió que no va comptar amb el capità blaugrana, Carles Puyol, afectat d'una gastroenteritis, ni amb el brasiler Dani Alves, que es va quedar fent recuperació en el gimnàs després de no poder entrenar-se dijous al tornar de les vacances amb unes dècimes de febre.

La sessió oberta al públic també va confirmar que el porter Víctor Valdés, que dijous al vespre mateix havia rebut l'alta mèdica, es troba totalment recuperat del trencament que va patir en el bessó dret. Jugarà demà contra l'Elx.

I una altra bona notícia va ser comprovar com el migcampista Ibrahim Afellay, que també va jugar el partidet final, torna a sentir-se futbolista després d'estar més de quatre mesos parat per una lesió crònica en el recte anterior de la cuixa dreta que el va obligar a passar pel quiròfan l'estiu passat.

La plantilla blaugrana va acomiadar l'entrenament, que amb prou feines va durar una hora, saludant l'afició des del mig del camp, regalant pilotes a la grada i signant autògrafs i fent-se fotos amb un grup de seguidors discapacitats, una estampa que s'ha convertit habitual cada primera setmana de l'any. Després de la sessió, jugadors i cos tècnic van passar ràpid per la dutxa per canviar-se i distribuir-se en diversos autocars que els van traslladar a diversos hospitals barcelonins per repartir regals als nens.