Arnau Sala, el nou inquilí a la banqueta, és la principal novetat de l'Olot en el primer partit de l'any, que l'enfrontarà aquesta tarda a partir de les 16.00 hores al filial de l'Espanyol a Barcelona. Els garrotxins encetaran el 2014 amb la imperiosa necessitat de sumar la victòria i ho intentaran davant un rival directe, un equip que ve de perdre davant la seva afició per un contundent 0-4, un resultat que va despertar les ires del seu tècnic, Manolo Márquez. Setzè a la classificació, situat així en zona de promoció de descens, els olotins sumen els mateixos punts (19) que el seu rival d'avui, pel que guanyar significaria el primer pas cap a l'esperada reacció d'un equip que ja va derrotar el filial periquito a la primera volta (1-0, amb gol de Coro).

Malgrat no haver tingut massa dies per preparar aquesta cita, Arnau Sala té ben clar que no farà cap mena de revolució a l'onze, per la qual cosa només tocarà el que sigui necessari. Alguns retocs seran obligats, ja que Sala no podrà comptar amb Canal ni tampoc amb Abel, tots dos lesionats. Arnal, amb molèsties al llarg de la setmana, viatjarà i tot indica que estarà a disposició de l'entrenador. La principal novetat serà la de Roger Vidal, que torna després de dues setmanes de baixa.

L'Olot comptarà amb el suport a les graderies d'una cinquantena d'aficionats que viatjaran avui en autobús fins a Barcelona.