Més de mil nens van acudir ahir a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per aconseguir els autògrafs dels futbolistes del primer equip de l'Espanyol, una iniciativa del club català que va col·lapsar, en el millor dels sentits, les instal·lacions d'entrenament.

L'entitat blanc-i-blava va habilitar la zona que normalment s'usa per a les entrevistes amb els mitjans perquè els més petits ?poguessin aconseguir un autògraf, una fotografia o, simplement, saludar personalment els seus ídols. Les llargues cues van arribar a envoltar la Ciutat Esportiva. La plantilla es va mostrar "encantada" de fer feliços els més petits durant aquestes festes. La seva predisposició va ser total. Els futbolistes de Javier Aguirre, que també hi va prendre part, van mostrar la seva cara més amable durant un matí molt especial a Sant Adrià.

En l'aspecte esportiu els davanters Sergio García i Gabriel Torje no van acabar la sessió d'entrenament a causa d'un procés febril provocat per un virus, segons van informar els serves mèdics del club. A dia d'avui, la presència de tots dos futbolistes per al pròxim partit de Lliga, demà a les sis de la tarda al camp de l'Osasuna, no està garantida.