El Llagostera feia onze partits que no tastava el gust amarg de la derrota. Onze setmanes durant les quals els gironins s'han convertit en la referència de la categoria i la desfeta d'ahir a la Ciutat Esportiva del Vila-real no ho canviarà. Els de Lluís Carrillo seguiran almenys una setmana més com a líders del grup 3 de Segona B a causa de l'empat d'ahir de l'Atlètic Balears a casa davant l'Olímpic (0-0) malgrat que no ho faran com a líders en solitari, sinó empatats a 42 punts amb els balears.

El Vila-real B va confirmar-se ahir com un dels rivals més incòmodes per als gironins. L'equip que la temporada passada va infligir la pitjor golejada al Llagostera des que juga a la Segona B (4-0) ahir va aconseguir que el líder encaixés la segona derrota de la temporada. Això sí, a diferència del curs passat, el triomf dels grocs va ser a causa d'una acció aïllada. El Llagostera va tastar la seva pròpia medicina en un córner d'estratègia que va acabar decantant un partit on els gironins van merèixer més. Deprés d'un bon grapat de setmanes, Lluís Carrillo va poder comptar amb Aimar, que va reaparèixer al lateral de la defensa. L'entrenador va tenir a la seva disposició Lobato, també refet de la seva lesió, però va haver de deixar a fora de la convocatòria els sancionats Barón i Tarradellas, Àlex Cruz i Chamorro, que es troben en la recta final de la seva recuperació, Òscar , i Enric Pi, que va ser baixa d'última hora.

Un grapat de baixes que van marcar el partit tant com el fort vent que bufava al feu valencià.

Sòlid al darrere com de costum, els gironins només van cedir una oportunitat als locals, una rematada de Juanto que Moragón va poder refusar sense complicacions. Passat el primer ensurt, els gironins van anar gaudint cada vegada més estona del control de la pilota i, alhora, de les primeres arribades a la zona d'Aitor. El primer avís el va fer Masó, que va cedir una pilota al segon pal perquè Fullana marqués a plaer, però el jugador balear no va arribar-hi. Una combinació molt semblant entre Pitu i Sellarès poc després acabaria amb el mateix resultat. La millor ocasió dels primers 45 minuts va ser per al mateix Sellarès, que va reguiar-se a dins l'àrea en una jugada entrelligada, però de nou el marcador va quedar immòbil.

A la represa, l'olfacte golejador dels gironins no es va afinar. De nou Fullana i Sellarès van gaudir de bones ocasions per marcar, però la més clara va ser una de les dues rematades de què va gaudir Jordi López, però Fran va poder evitar el 0-1 des de dins la porteria.

El partit s'encaminava al tram final i els gironins acariciaven el gol. L'enèssim avís va ser obra d'Eloy Gila amb un gran xut des de poca distància però la pilota va sortir desviada per pocs centímetres (m.72). El Vila-real, que fins aleshores poc perill havia creat, va respondre amb contundència. Primer va etzibar un xut de Sergio al pal de Moragón i, gairebé a continuació, la pilota va acabar a la xarxa. Va ser un córner que Esteve va pentinar perquè Juanto anotés des del segon pal. Els gironins, que van protestar una possible una falta sobre Moragón en l'acció de l'1-0, van tenir dues últimes accions per empatar el partit de la mà de Fullana i Eloy Gila, però el gol els va seguir esquivant.