Ser una mica més pràctics va ser una de les consignes que Arnau Sala va anunciar el dia de la seva presentació com a entrenador de l'Olot. Així mateix es va mostrar l'equip ahir a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, "una mica massa", segons el mateix entrenador. Així doncs, el resultat no podia ser una altra cosa que pràctic. Un empat com a visitant allarga a deu les jornades consecutives sense conèixer la victòria però dóna un petit glop d'aire a l'equip en la classificació de Segona B.

Poques sorpreses va donar Arnau Sala amb l'onze que va presentar davant l'Espanyol B; el de Sant Fruitós del Bages va ser continuïsta amb els esquemes del seu antecessor i l'única excepció va ser l'entrada de Savall en el lloc de Serra a l'eix de la defensa.

Els primers 45 minuts van tenir color vermell. Els garrotxins van tenir la pilota i van anar per feina amb la seva versió més vertical, sense especular ni adormir el joc. Els olotins tampoc van adormir-se davant la porteria de Pau i en la primera ocasió ja van posar-se per davant en el marcador. Carlos Martínez només va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa després que Corominas fes la passada de la mort des del costat dret de l'àrea petita. Era la fi d'una sequera de quatre partits sense marcar.

Això va reforçar el domini dels gironins, que tot i semblar cada vegada més còmodes al damunt de la gespa de Sant Adrià, ja no van tenir més ocasions clares en aquesta primera meitat. Tot al contrari que l'Espanyol B, que de la mà de Carlos Clerc va arribar amb claredat a la zona de Fornés. El punta, des de l'esquerra, va ser un maldecap per a Jordi Hostench, però les seves dues rematades van sortir desviades.

La victòria era a només 45 minuts, però les coses van canviar molt aviat en la segona meitat. L'Espanyol B només va necessitar 48 segons per robar la pilota als olotins, que iniciaven la represa amb la possessió, forçar un córner i anotar l'empat. Una jugada assajada per l'equip barceloní, que Puerto va llançar al cap de Clerc, que ja no va perdonar la seva tercera oportunitat davant la porteria olotina.

El partit entrava aleshores en una nova dinàmica, on l'equip blanc-i-blau va guanyar terreny molt ràpidament i, durant alguns minuts, va tenir completament encerclats els d'Arnau Sala. Òscar Fornés va haver d'intervenir quatre vegades davant les rematades d'Héctor (m.51), Raíllo (m.55), Mamadou (m.56) i Borja (m.72). Tot i estar lligat de mans pel seu rival, l'Olot va ser un equip tan o més perillós que en la primera meitat i, en dos contracops, va fregar el gol de la victòria. El més clar va ser una acció de Carlos, que en el minut 72 es va plantar sol davant Pau, però el seu xut va sortir alt. Diumenge que ve, al Municipal, l'Olot tindrà l'oportunitat de fer bo el punt assolit ahir davant el Sant Andreu.