Un greu error de Javi López va condemnar ahir l'Espanyol a El Sadar. L'Osasuna, gràcies al gol d'Álvaro Cejudo, surt del descens i s'acosta a la zona mitja de la classificació. Els catalans van dominar durant el segon temps, però van ser incapaços de crear ocasions de gol. El partit no va tenir qualitat perquè tots dos equips estaven més preocupats per defensar que no pas per atacar. Els locals van mostrar-se més intensos i van aprofitar un dels pocs errors del rival per marcar en el minut 32.

Armenteros va ser el primer que es va acostar a la porteria visitant amb perill. L'argentí va enviar una falta directa molt a prop de l'esquadra de Kiko Casilla, als dos minuts del partit. A continuació, una indecisió entre els defenses Loties i Marc Bertrán va deixar la pilota als peus de Sergio García, que va enviar massa alta una pilota en claríssima situació de gol. Les dues ocasions inicials van donar pas a un partit amb domini català i contraatacs locals, al revés d'allò previst. Una arrencada de Cejudo va acabar amb un xut llunyà sense perill al quart d'hora i Andrés Fernández va intervenir amb encert en un remat amb rosca de David López des de fora de l'àrea, ocasions esporàdiques en un partit obert i igualat.

El primer error de l'Espanyol en defensa el va pagar molt car. Una cessió molt curta de Javi López al seu porter va ser aprofitada per Cejudo per regatejar el defensa, batre Casilla per baix i avançar els navarresos al marcador als 32 minuts. Per moments el conjunt d'Aguirre va semblar desaparèixer del camp, però va tenir una empenta final en jugades a pilota parada, mentre De las Cuevas i Joan Oriol van posar a prova Casilla en dos contraatacs locals sense gran perill.

En la represa, un xut de l'espanyolista Córdoba en semifallada i un altre de Cejudo van donar pas a un domini territorial visitant poc efectiu, que no va posar en excessives dificultats la defensa navarresa. Javier Aguirre es va veure obligat a moure la seva banqueta. Va treure un Simao que va passar desapercebut i va entrar Pizzi. Sense ocasions clares de gol, Javi Gràcia va optar per rellevar De las Cuevas i col·locar un home de refresc com Torres a la mitja punta. L'equip català va tancar l'Osasuna a la seva àrea, però sense conseqüències.

L'Espanyol va pitjar l'accelerador en l'últim quart d'hora davant un Osasuna ben organitzat en defensa. En el temps afegit els catalans van reclamar penal per una mà molt clara d'Oier Sanjurjo dins de l'àrea que l'àrbitre va considerar involuntària.