L'entrenador del Barcelona, Gerardo Tata Martino, es va mostrar satisfet pel bon partit que va fer ahir el seu equip davant l'Elx, al qual va golejar per 4 a 0. "Les sensacions són molt bones. Estem en un gran moment, però encara podem millorar", va assegurar Martino, a qui el fa "molt feliç que futbolistes com Alexis i Pedro tinguin el seu premi, perquè treballen molt durant la setmana". Alexis, amb un triplet, i Pedro, amb gol i assistència, van ser els homes més destacats dels blaugrana, encara que un dels dos podria quedar-se fora de l'onze al Calderón si tornen Messi i Neymar a l'equip.

El preparador argentí va assegurar que encara és aviat per especular sobre el que succeirà en el partit contra l'Atlètic. "En realitat no tinc ni tan sols l'onze que jugarà dimecres (en Copa davant el Getafe)", va sentenciar. Tampoc va voler revelar si Messi estarà preparat per jugar al Calderón. "Crec que sí que Leo (Messi) està mentalment per jugar davant l'Atlètic, però no posarem a ningú que no estigui totalment recuperat. No el posarem si ell no se sent segur. Cal tenir paciència".

Preguntat sobre si el retorn de Messi enfosquirà jugadors com Alexis i Pedro, que sense l'estrella argentina estan donant el millor de si mateixos, Martino es va mostrar contundent: "Mai puc pensar que el retorn del millor del món enfosqueixi la resta. Al contrari, amb ell serem millors".

Martino també va parlar de l'Atlètic de Madrid, proper rival a la Lliga. "Ens enfrontarem al millor equip, al que està més en forma i que fins i tot pot gua?nyar la Champions, digui el que digui el Cholo", va indicar Martino, a qui li agrada Mateo Lahoz, l'àrbitre que dirigirà el partit del Calderón. "M'encanten els àrbitres que donen continuïtat al joc", va concloure l'entrenador de Rosario sobre el col·legiat de dissabte. Per la seva part, l'entrenador de l'Elx, Fran Escribá, va assegurar que "no marxo content del Camp Nou perquè el meu equip mai ha tingut opcions de res, ni tan sols hem plantat cara" va sentenciar Escribá.