Dues aparicions aïllades, gestades pel lateral Carvajal i culminades per Benzema, gràcies a un Jesé que va ser l'autèntic revulsiu, i Cristiano Ronaldo, més la innocència del seu rival, un Celta que va perdonar el que no està escrit, van treure el Madrid d'un ensurt en el retorn a la Lliga després de la parada nadalenca. Els blancs no van obrir el marcador fins a 22 minuts del final, després d'haver vist com Charles, el davanter que la temporada passada va ser un malson per al Girona amb l'Almeria en el play-off d'ascens a Primera, errava dues claríssimes ocasions sol davant de Diego López.

El conjunt de Carlo Ancelotti va tenir sort de topar-se amb un rival inferior, amb falta de convicció en les seves possibilitats. Ahir, un equip de més entitat hauria danyat seriosament la credibilitat del projecte madridista i les seves aspiracions a la lliga. Al final els blancs en van fer prou amb les fugaces aparicions del seu incontestable talent individual. Ronaldo va sentenciar amb el 2-0 a set minuts del final i, posteriorment, el portu?guès ho va rematar amb el definitiu 3-0 en l'afegit.

El Celta ja s'hauria pogut avançar al minut 5, quan una arrencada de Charles des del mig del camp li va permetre arribar a una pilota servida per Augusto Fernández. Es va plantar sol davant Diego López i amb excessiu temps per pensar li va caure el món a sobre. El porter va aguantar el tipus i va fregar el seu xut, que va sortir fora. Una oportunitat immillorable.

Lluny de reaccionar, el Madrid va mantenir el ritme pesat. El Celta, mentrestant, va jugar amb el criteri imposat per Borja Oubiña i Alex López. I també Rafinha. Cada vegada que el jugador cedit pel Barcelona enfilava l'àrea local alguna cosa es movia. Li va faltar companyia, al jugador del Celta. La intriga s'apoderava del Bernabéu i els locals van perdre el rumb. Ancelotti, que va deixar al descans al vestidor Xabi Alonso, va tirar de l'efecte Jesé, que va ocupar el lloc d'Isco. A continuació va recórrer a Gareth Bale.

Charles va tornar a tenir el 0-1 però de nou va llançar fora una pilota clara davant una mala sortida de Diego López. Després de tant perdonar, entre Carvajal, Jesé i Benzema van resoldre la incertesa. Una internada del lateral, dels més nets de l'equip blanc, va portar la pilota al del planter que va centrar perquè el francès portés la pilota a la xarxa. Faltaven poc més de vint minuts per al final i els blancs podien començar a respirar. Cristiano Ronaldo ho va acabar de resoldre amb dos gols més, per vestir un resultat enganyós.