L'Espanyol vol evitar sorpreses en la seva visita a Alcorcón i per això presentarà un onze de garanties davant un rival que té a la Copa del Rei el seu torneig preferit i en la qual els últims anys ja ha eliminat tres equips de la màxima categoria.

L'equip blanc-i-blau afronta el xoc després d'una derrota a la Lliga diumenge passat davant l'Osasuna (1-0) que no va caure gens bé al grup català. La Copa pot ser el millor bàlsam per als futbolistes de l'entrenador mexicà Javier Aguirre, que somien a aixecar el cinquè guardó per al club.

Llevat de sorpreses d'última hora, tot apunta que Aguirre tindrà a la seva disposició els futbolistes que no van ser a Pamplona per un procés gripal. Es tracta de Sergio Tejera, Gabriel Torje, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez i Fuentes. A més d'homes com Thievy, Sergio García i Stuani, els quals tot i entrar a la llista, no van estar al cent per cent.

De la seva banda, per al conjunt madrileny aquest partit representa la possibilitat de seguir fent història en una competició que no deixa de donar-los alegries els últims anys, ja que des del 2009, l'Espanyol és el setè equip (Reial Madrid, Racing de Santander, Saragossa, Athletic de Bilbao, Llevant i Granada) de Primera Divisió que trepitjarà la gespa de Santo Domingo. A causa de l'acumulació de partits és probable que el tècnic Miguel Álvarez introdueixi alguna novetat a l'onze, com podria ser l'entrada d'inici de Samuel Camille en el lateral esquerre.

Avui també es disputen dos partits més de Copa, Betis-Athletic (20.00) i Racing-Almeria (22.00).