El gest de Di María pot acabar amb una multa per al futbolista

El Madrid l'expedienta per haver-se tocat els genitals en ser substituït i el mateix jugador demana disculpes

08.01.2014 | 07:46

L'argentí Ángel Di María s'ha convertit en el protagonista de l'última polèmica al Reial Madrid. El club blanc ha decidit obrir un expedient disciplinari al seu futbolista amb la finalitat d'estudiar el gest que va tenir el jugador cap a l'afició blanca en ser substituït, quan va posar-se la mà als genitals, una acció que ha estat interpretada per tothom (premsa, afició i fins i tot el mateix tècnic, Carlo Ancelotti), com una ofensa per aquella part dels seguidors que van desaprovar amb xiulets la seva actuació contra el Celta de Vigo.
Al club no va agradar gens ni mica la reacció de Di María i per això mateix ha obert un expedient perquè s'aclareixi tot plegat. No es descarta que, fins i tot, hi pugui haver una sanció econòmica per al futbolista argentí si finalment el Madrid considera que, de manera intencionada, va tenir un gest despectiu cap a la seva afició.
El mateix Di María, de la seva banda, va insistir que la seva acció no va ser de cap manera premeditada i és ara el club el que espera la seva versió per donar un veredicte final. "Jo aguanto quan la gent em xiula. En cap cas vaig fer un gest dirigit a ningú, simplement em vaig acomodar. Si ho fa un altre, aquest gest passa de llarg. Però si ho faig jo, surt a la portada de tots els diaris", va dir Di María a les emissores Fox Sports Radio, primer, i Radio La Red, posteriorment, culpant així sobretot la premsa de la polèmica que s'ha originat. "Potser els mitjans de comunicació espanyols no em tenen afecte, perquè no sóc un d'aquells jugadors als quals els agrada donar entrevistes", va assegurar. Posteriorment, va rubricar les seves declaracions amb un: "Volen posar-me la gent i també el club en contra. Sempre esperen que faci alguna cosa per matar-me".

El jugador es disculpa
Menys d'un dia va trigar el futbolista en rectificar. L'extrem argentí va utilitzar el web del club blanc per demanar disculpes. "No vaig fer res dirigit al públic ni tampoc a l'entrenador. Però si, tanmateix, hi va haver gent que va sentir-se malament per tot plegat, demano disculpes", va afirmar Di María a Realmadrid.com i Realmadrid TV. "És un gest natural que fa qualsevol home i més quan estàs corrent. Es fa molts cops al camp", va afegir.

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema