Un bon partit de Jesé Rodríguez, autor d'un gol, i un precís cop de cap de Karim Benzema van donar la victòria al Reial Madrid, que va guanyar 2-0 sense brillantor contra Osasuna per encarrilar el seu accés als quarts de final de la Copa del Rei. Jesé va ser l'home del partit i comença confirmar-se com la gran revelació del conjunt madridista aquesta temporada. El del planter blanc va ser un dels pocs del seu equip que va poder aportar un xic d'espurna a un partit amb una primera part espessa per al Madrid, mentre que la segona va resultar més equilibrada, encara que sense gaires floritures. Precisament, la sortida del camp de Jesé, que se'n va anar lesionat a falta de vint minuts per al final, va frenar la millor versió dels conjunt d'Ancelotti. Cristiano Ronaldo i Bale van tenir alguna opció més per marcar davant un Osasuna ben posicionat en defensa però massa innocent en atac.

Acuña ho veu en directe

L'exdavanter del Girona Javi Acuña va presenciar en directe des de la llotja de l'estadi Santiago Bernabéu el partit del seu nou equip. El club navarrès va fer oficial ahir l'acord amb l'Udinese per la cessió del paraguaià, que no ha tingut protagonisme al Wattford. Acuña farà aquesta tarda el primer entrenament amb el seu nou equip i posteriorment serà presentat.