Veure el líder del grup III de Segona B és, aquest cap de setmana, més assequible que mai. El club blaugrana ha decidit posar les entrades pel partit de demà (12.00) contra l'Huracán a tan sols 5 euros, una rebaixa important perquè habitualment la localitat de general té un cost de 15. Amb aquest gest el Llagostera pretén aconseguir una magnífica entrada demà, en un dels partits més destacats de la 21ena jornada. L'Huracán és un dels aspirants a disputar el play-off però arribarà al Municipal sisè, a onze punts dels gironins

Com ja va succeir en el darrer partit que el Llagostera va jugar a casa (el 15 de desembre) contra el Llevant, els socis del Girona podran accedir de franc al camp, fruit de l'acord que va signar-se fa unes setmanes. La directiva del Llagostera espera que, en aquesta estrena de la segona volta, el Municipal presenti un gran aspecte i els futbolistes blaugrana tinguin el màxim suport dels seus aficionats. Els blaugranes només han deixat escapar dos punts aquesta temporada a casa -contra el Nàstic (0-0)-, i després de perdre dissabte passat a Vila-real (1-0) necessiten els tres punts per per continuar la seva extraordinària temporada.

Aquest curs la millor entrada es va registrar coincidint amb el derbi contra l'Olot, amb prop d'un miler d'espectadors. La mitjana habitual sol ser al voltant dels 500.