La remodelació de l´Uni comença donant fruits

L'encert de Jordana i les arribades de Bravard (13 punts i 12 rebots) i de Ble (13 i 7) donen una bona victòria a la pista del Conquero

11.01.2014 | 08:07
Jael Freixanet intenta aturar Lucia Pablos ahir a Huelva
Jael Freixanet intenta aturar Lucia Pablos ahir a Huelva

Amb bon peu. La nova versió de l'Uni, ja sense Chardé Houston, va demostrar ahir que necessitarà poc temps per ser competitiva amb dues pivots clares com l'equip gironí no ha tingut en tota la primera volta, Ble i Bravard, i mantenint com sempre el clar lideratge de Noemí Jordana. Les gironines van guanyar a la pista del Conquero (64-70) en un partit en el qual van anar sempre per davant, arribant a dominar per dinou punts a l'inici del tercer quart (30-49), i que van saber tancar al final quan les andaluses, amb les quals va debutar sense brillar Le'Coe Willingham, amb l'ajuda del seu públic van accelerar.

Cierra Bravard va anotar el primer bàsquet del partit amb un triple. Una anècdota, perquè anotar de fora no ha ser la feina de la pivot nord-americana com si ho és ocupar molts espais dins la zona. I això ho va fet molt bé. Més del que demostren els seus 13 punts i 12 rebots. La presència de Bravard facilita el treball defensiu d'un Uni i en atac, amb els espais molt més ben definits que abans, dóna més oportunitats per brillar a Carbó, a una ahir encertada Noemí Jordana (5 triples) i a la seva nova companya de joc interior, que va anotar molt fàcilment corrent en les transicions. Amb aquest panorama, l'Uni sempre per davant en una primera meitat on les andaluses no varen poder comptar gaire amb l'expivot del Salamanca Le'Coe Willingham, que tot just havia arribat dijous a Huelva. A l'inici del tercer quart, l'Uni va agafar la seva màxima diferència guanyant de 19 punts i, tot i no poder acabar de trencar el resultat pel cansament de peces com Vanessa Ble o un cert despertar de Willingham, la victòria no va perillar en cap moment tot i, al final, només guanyar de sis punts.

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema