La derrota d'ahir de l'Atlètic Balears al camp del València Mestalla (1-0) suposa que avui el llagostera pot tornar a liderar en solitari de la categoria si puntua aquest migdia (12.00) al Municipal contra l'Huracán, un rival davant el qual els gironins mai han conegut la victòria en els cinc partits que han jugat (quatre derrotes i un empat). Tot i la derrota de la setmana passada al camp del Vila-real B (1-0) la ratxa dels de Lluís Carrillo aquest curs és brillant, sobretot a casa, on només han cedit dos empats. Així doncs, la d'avui és, molt probablemnt, la millor oportunitat dels llagosterencs per treure's l'espina davant el conjunt valencià, que sembla tenir la mida presa als gironins.

Tot i l'enitat del rival, el principal maldecap de l'entrenador gironí serà a l'hora de construir l'onze, ja que Carrillo té les baixes segures de Dani Planagumà i Òscar Àlvarez per lesió, i de Jordi López i Fullana per sanció. A més, l'equip estarà molt pendent fins a última hora de l'evolució d'Álex Cruz i Salva Chamorro, que encara arrosseguen molèsties però podrien gaudir d'alguns minuts davant l'Huracán.

En canvi, tornen a l'equip Barón i Tarradellas, després d'acomplir les seves sancions, com Lobato, ja refet de la seva lesió. El club ha rebaixat el preu de les entrades fins als cinc euros per aquest partit i tant els menors de 14 anys com els socis del Girona podran entrar de franc. El club espera una bona entrada al camp.