El Llagostera va haver d'arriar les veles a casa davant l'Huracán i l'equip va desaprofitar una gran oportunitat per navegar en solitari en el lideratge de la categoria després que el colíder Atlètic Balears també perdés el dissabte al camp del València Mestalla (1-0). La part alta de la classificació queda ?inal?terada i la moral dels gironins, malgrat encaixar la segona derrota consecutiva, també. És cert que zero dels últims sis punts és un bagatge molt pobre per a un Llagostera que començava a acostumar-se a guanyar, però tant l'entrenador Lluís Carrillo com els jugadors coincidien a assenyalar que la petita crisi en què es troba l'equip és de resultats i no de joc. Només dues jugades desafortunades gairebé consecutives, en dues accions a pilota aturada, van permetre a l'Huracán donar la volta a un partit que els gironins tenien sota control.

Amb dos equips de característiques molt semblants: físics, tàctics i contundents, el partit va tardar poc a embrutar-se a causa d'un arbitratge massa permissiu. Això va perjudicar els interessos dels locals, malgrat que l'Huracán tampoc va destapar-se en aquesta primera meitat. De fet, les úniques arribades van ser de color blaugrana, ja que l'equip valencià només va acostar-se a Moragón amb una falta que Chavero (m.36) va enviar fora. Els de Carrillo ho van intentar amb una rematada massa alta d'Enric Pi (m.3) -ahir de nou reconvertit al costat del mig del camp- una voleia de Pitu des de la frontal (m.15) i una jugada personal d'Eloy Gila en l'última jugada de la primera meitat.

Les coses van canviar en la segona meitat. En lloc del futbol directe que van fer en els primers 45 minuts, els blaugranes van intentar jugar la pilota pel terra, i de seguida això els va donar fruits. Pi va avisar amb un xut des de lluny que va llepar el travesser i després Sellarès culminava una jugada de tiralínies entre Pitu i Eloy Gila, però després de la seva rematada en planxa el línier va aixecar la bandera anul·lant el gol. En aquest començament de la represa l'Huracán va ser un equip petit, corrent darrere una pilota que els blaugranes movien de banda a banda. I precisament així va arribar l'1-0. Pitu va iniciar la jugada amb una passada a l'espai dret per a Tarradellas, que la va deixar entrere per la centrada de Masó i Pi, entrant des del darrere, només va haver de posar la punta de la bota (1-0, m.62). El bon moment del Llagostera es va estendre uns minuts més i va acariciar el 2-0 en un u contra u amb Paco que Tarradellas va perdonar des del costat de l'àrea. L'Huracán va moure la banqueta, i Cubillas, que acabava d'entrar, va trobar-se amb l'empat en safata. Va ser després d'un córner que va acabar amb la pilota morta a dins l'àrea gironina, i el jugador valencià no va perdonar amb una mitja volta. A continuació la mala sort es va repetir: una falta directa molt dura que Moragón no va refusar i la pilota va acabar als peus de San Julián, que va culminar la remuntada de l'Huracán. En els últims minuts, tot i reclamar dos penals -un de polèmic per mans de Chavero- el Llagostera no va reaccionar.